Sport

2015.06.06. 21:08

A DSC-é az ezüstérem

Hajdú-Bihar - A DSC, az Álmosd, a Hajdúhadház és a Görbeháza csapatai tudtak nyerni a megye II. északi csoportjában szombaton. A Vámospércs döntetlent ért el a DEAC ellen.

Hajdú-Bihar - A DSC, az Álmosd, a Hajdúhadház és a Görbeháza csapatai tudtak nyerni a megye II. északi csoportjában szombaton. A Vámospércs döntetlent ért el a DEAC ellen.

Le Petit-DSC-Létavértes II 3-0 (2-0)

100 néző, vezette: Kertész F. (Hornyik M., Péterfi D.)

Le Petit-DSC: Párványik P. (Selyem D.) - Percze R. (Hetrovics R.), Pocsai G., Zsíros N. (Jószai Cs.), Molnár B., Nógrádi J. (Répási J.), Hasilló R., Károlyi N. (Szabó D.), Botos S., Ungvári M., Oláh J. (Jáger B.). Edző: Nagy Róbert.

Létavértes II: Fekete S. - Papp Z., Karászi F., Boros G., Demján J., Tóth L., Polgári I., Maczó Z., Mezei L., Bárány P., Somlyai L. Edző: Kontor Gábor.

Gól: Pocsai G., Percze R., Nógrádi J. Jók: mindenki, illetve senki. Ifi: 2-1.

Nagy Róbert: - Köszönöm a Létavértes korrekt, sportszerű hozzáállását! Mivel ők így viszonyultak a mai mérkőzéshez, így szakmailag nem értékelek. Gratulálok srácaimnak az ezüsthöz, feltettük az i-re a pontot! Köszönöm a korrekt játékvezetést is!

Kontor Gábor: - Munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtam a csapattal tartani, így nem tudok érdemben nyilatkozni a találkozóról. Egy biztos, örülünk, hogy vége – jó pihenést mindenkinek a nyárra!


Álmosd-Nádudvar 4-0 (2-0)

80 néző, vezette: Szűcs N. (Szűcs N., Gyugos B.)

Álmosd: Rácz I. (Dorogi Cs.) - Török G., Szabó Zs., Virág G., Nagy I., Kéki R., Balogh K., Jónás D., Ásztai I. (Horváth J.), Jónás R., Horváth A. (Nemes E.). Edző: Szabó Béla.

Nádudvar: Edző: Gere Csaba.

Gól: Szabó Zs. (2), Horváth A., Nagy I. Jók: Ifi: 5-0.

Szabó Béla: - Helyenként jó játék, időnként zűrzavar a fejekben – ez a nagy bajunk. A csapatban sokan nem hajlandók megérteni, hogy a foci nem egyéni, hanem csapatjáték. Ezen sürgősen változtatnunk kell és akkor jó csapat lehetünk.

Gere Csaba: - Lehetne mentegetőzni, hogy ha a jobban egyáltalán nem játszó hazai csapat nem használja ki mind a négy helyzetét, ha a mi kapufáink befelé pattannak, ha jobban összpontosítunk a kapu előtt, ha nem kell hetek óta csere nélkül vagy egy cserével lejátszani a hőségben a meccseinket (mint ahogy ma is), ha a mérkőzés egyes fázisaiban nem kormányszóvivőt játszana néhány játékosom, hanem a focival foglalkozna, ha a hozzáállásunk javulna, akkor ma gazdagodtunk volna három ponttal. De ez mind feltételes mód. Kijelentőben ez így hangzik: a mai teljesítményünk konvergál a nullához, ezért a produktumért kár volt százhatvan kilométert utazni.


Hajdúhadház-Ebes II 6-2 (1-1)

30 néző, vezette: Pap E. (Dobi Zs., Péter A.)

Hajdúhadház: Nagy S. (Tóth I.) - Rostás M., Hortó V., (Lakatos II F.) Hadházi D., Offra T. (Kovács G.), Horváth A., Veres S., Dancsi J. (Gábor L.), Szabó I. (Nagy J.), Lakatos I F., Nagy G. (Kiss A.). Edző: Pintér István.

Ebes II: Kovács I. - Andirkó I., Antal A., Kovács T., Kiss L., Váczi P., Csige L., Fekete L., Simon N., Czeglédi L., Kovács L. Edző: Nagy Sándor.

Gól: Hadházi D. (2), Lakatos I F. (3), Horváth A., illetve Fekete L. (2). Jók: mindenki, illetve Ifi: 2-0.

Pintér István: - Ilyen nagy melegben nem lehet jó meccset játszani. Köszönöm az öregebb játékosaim megértését!

Nagy Sándor: - Szomorú, de a szezon végére elfogyott a csapat. Megérdemelten nyert a hazai együttes, gratulálok nekik! Tisztelet illeti a játékosokat, akik csere nélkül játszották végig a kilencven percet. Köszönöm a kapus barátomnak, hogy a tragédia árnyékában is végigvédte a mai meccset, igazi sportember!


Vámospércs-DEAC II 2-2 (1-1)

50 néző, vezette: Tóth Sz. (Tatár T., Németh M.)

Vámospércs: Kolompár J. - Nagy I., Nánási D., Zsupos J., Balogh S., Szőke R., Vietorisz J., Szabó B., Kolompár R., Károlyi A., Kiss T. Edző: Oláh Sándor.

DEAC II: Fejér G. - Párducz T., Demján B., Papp G., Lénárt P., Katona Z., Rácsai II L., Köstner T., Bíró R., Nagy A., C. Hevre. Edző: Katona László.

Gól: Szőke R. (2), illetve Rácsai II L., Katona Z. Jók: Nagy I., Nánási D., Szabó B., illetve Ifi: 0-1.

Oláh Sándor: - A mai meccsen akár a három pontot is megszerezhettük volna az első félidőben, de a helyzetkihasználásunk megbosszulta magát. Gratulálok a DEAC-nak a bajnoki címhez!

Katona Zoltán: - Nem értük el.


Görbeháza-Tiszacsege 2-0 (1-0)

100 néző, vezette: Gyarmati I. (Jánvári T., Jánvári M.)

Görbeháza: Szilágyi K. - Siket Gy. (Pók D.), Besenyő P., Tóth A., Reszegi Sz., Nyakas R., Tóth P., Péntek I., Ilyés Z. (Répási Sz.), Jónás R. (Kiss K.), Hajdu R. Edző: Szolnoki Attila.

Tiszacsege: Baranyi Cs. - Nagy L., Jecs J., Monoki A., Rézmüves G., Kovács A., Nagy Á. (Nagy G.), Kormos Cs. (Gréz K.), Simon Z., Bay B., Zsiga R. Edző: Lévai Albert.

Gól: Ilyés Z., Kiss K. Jók: az egész csapat, illetve Kiállítva: Kovács A. Ifi: 1-9.

Szolnoki Attila: - Az előzmények alapján tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés a mai. Mivel szomszédvári rangadóról van szó, ezért mindkét csapat megtett mindent a győzelemért. Ez küzdelemben, akarásban, elszántságban és néha kemény játékban mutatkozott meg. De a gárda jó szériáját igazolva most is megmutattuk, ha türelmesen és fegyelmezetten futballozunk, akkor jön a három pont és a győzelem. Gratulálok srácaimnak a sikerhez és köszönöm a hatodik helyet! Sérült játékosomnak, Siket Gyulának mielőbbi gyógyulást kívánok! További sok sikert a jó játékerőt és agresszív focit képviselő Tiszacsegének!

Lévai Albert: - Hosszan tartó betegségünkből most sem sikerült kigyógyulni: mi fociztunk, eljutottunk helyzetekig, kapufákig, azonban a hazaiak ellentámadásból rúgtak két gólt, ezzel megnyerték a találkozót. Újra a szimpatikus vesztes szerepe hárult ránk. Gratulálok a hazaiaknak és további sok sikert nekik! Gratulálok az ificsapatnak a múlt heti és a mostani teljesítményhez!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!