A Lovardában kiderül, milyen a világ Besenyő Pista bácsi szerint

Október 21-én a Lovarda színpadán lép fel Laár András
Október 21-én a Lovarda színpadán lép fel Laár András - © Fotó: Racskó Tibor
Debrecen – Nooormális?! – teszi majd fel a kérdést többször is Laár András Besenyő Só című önálló estjén október 21-én, szerdán 19 órától a Lovardában.


Méretes csokornyakkendőjében, bőrkabátjában, csíkos pizsamájában a hazai humor jellegzetes figurája Besenyő Pista bácsi, a Laár András által kitalált és folyamatosan a világ történéseit elemző egyszerű ember, aki monológjaiban különböző értelmezési problémára hívja fel a közönség figyelmét.

Na de noormális?! – kérdezi sokszor a Besenyő család feje, amikor rávilágít valami hétköznapi különcségre. Emlékezetes, amikor a kozmetikai ipar termékeinek furcsáságra hívta fel a figyelmet, a bőrradír kapcsán kifejtette, hogy bőrrel nem lehet radírozni, hiába megy oda valaki egy másik emberhez az utcán és próbál meg a könyökével kiradírozni valamit, az nem fog sikerülni. A szemceruzán különösen felháborodott Besenyő Pista bácsi, hát milyen dolog az, amikor valakinek addig hegyezik a szemét, míg az ceruza nem lesz? A szemhéjtust sem igazán érti: hogy lehet valakinek a szemhéja olyan koszos, hogy azt külön zuhanyozni kelljen?

Jövő héten szerdán megtudhatjuk, mi foglalkoztatja újabban Besenyő Pista bácsit, mik azok a mindennapokban evidensnek tűnő jelenségek, amelyeket szerinte nem igazán értenek az emberek.

HBN-SzL


Információ

Jegyek vásárolhatók a Lovarda portáján, a Tourinform irodában, a Napló ügyfélszolgálatánál, a Földkörüli Utazás irodájában, a Kölcsey Központban, a Libri Könyvesboltban, az OTP Travel Silvernél, illetve online a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon.
hirdetés