A lopott cuccok alapján találd ki, mire készült a 21 éves srác!

A lopott cuccok alapján találd ki, mire készült a 21 éves srác!
© Illusztráció: Matey István, archív
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták azt a 21 éves fiút, aki egy helyi áruházból tájolót, sísapkát és inget tulajdonított el.

Egy debreceni áruház alkalmazottja tett bejelentést 2015. október 19-én 16 óra 40 perc körüli időben a rendőrség ügyeletére arról, hogy az üzletben egy fiú tájolót, sísapkát és inget vitt be a próbafülkébe, majd azokról egy ollóval az áruvédelmi eszközt eltávolította. A fiatalember az inget magára vette, míg a másik két árucikket a kabátja zsebébe rejtette, majd fizetés nélkül távozott a boltból. A gyanúsan viselkedő fiút a biztonsági őr észrevette, a helyszínen visszatartotta és értesítette a rendőrséget. A járőrök a 21 éves K. Tamást bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság a helyi lakos ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,hirdetés