A lopott biciklivel közlekedett a tolvaj, a korábbi tulajdonos kiszúrta

A lopott biciklivel közlekedett a tolvaj, a korábbi tulajdonos kiszúrta
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint három kerékpárt tulajdonított el egy társasház pincéjéből.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2015. október 16-án 16 óra 5 perc körüli időben telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére arról, hogy Debrecen, Nagyszőlőskert utcában egy korábban tőle ellopott kerékpárral egy ismeretlen férfit látott közlekedni. A rendőrök a bejelentést követően a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Lászlót, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A 40 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi 2015. október 16-án az éjszakai órákban Debrecen, Hadházi úton található társasház pincéjébe bement és onnan három kerékpárt tulajdonított el. A rendőrök a gyanúsítottól lefoglalt kerékpárt visszaadták a bejelentőnek.
A Debreceni Rendőrkapitánysága Bűnügyi Osztálya N. László ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés