A Loki nyerte az Arad elleni edzőmeccset

Akt.:
A Loki nyerte az Arad elleni edzőmeccset
© Fotó: Matey István
Debrecen – Az UTA Arad ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC-TEVA szombaton délután. Eredetileg 17 órakor kezdődött volna a találkozó, ám mivel a vendégek nem érkeztek meg időben, így egy órát csúszott a rajt.

A Loki már 2. percben vezetést szerzett, egy bal oldali szöglet után Szekulics három méterről fejelt a hálóba. Hat perccel később egy gyors kontra végén egyenlítettek a vendégek. A folytatásban több helyzet is adódott mindkét egylet előtt, de félidőben maradt az 1-1-es állás.

A szünet után az aradiak ragadták magukhoz az irányítást, az 56. percben a vezetést is átvették, egy szögletet követően Petre talált a hálóba. A debreceniek előtt több egyenlítési lehetőség is adódott, de ezekkel nem tudtak élni.

A hajrá a Lokié volt: Kertész Tamás egalizált, majd Bokros álította be a 3-2-es végeredményt.

Új arcok

A DVSC-ben pályára lépett Koval Viktor, aki az előző szezonban Dunaújvárosban futballozott, most a hajdúságiakkal készül. A felnőtt csapatban először kapott szerepet a 18 éves Kerekes Krisztián, Kerekes Zsombor fia. Illetve a Cegléd 20 éves hálóőre, Verebélyi Konrád is kipróbálhatta magát a Loki kapujában.

HBN


DVSC-TEVA–UTA Arad 3-2 (1-1)

Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy R.

DVSC: Verpecz (Verebélyi 60.) – Nagy Z. (Bokros 46.), Koval (Kuti 46.), Kinyik, Ferenczi (Karikás 46.) – Bereczki, Ludánszki, Szekulics, Horváth Zs. (Kondás 46.) – Kerekes, Kertész

Gól: 1-0 Szekulics (2.), 1-1 Rus (8.), 1-2 Petre (56.), 2-2 Kertész (88.), 3-2 Bokros (90.)​