A Loki az ősi rivális FTC ellen játszik szombaton

Újra megmérkőznek az ősi riválissal.
Újra megmérkőznek az ősi riválissal. - © Fotó: HBN
Debrecen – A jövő héten az OTP Bank Ligában lép pályára Felcsúton a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, így a felkészülési időszak utolsó fázisához érkezett a piros-fehér alakulat.

A bajnoki főpróbát ezen a hét végén tartja a Loki, a debreceniek a téli időszak legerősebb edzőpartnerével, a Ferencvárossal csapnak össze szombaton 15 órától az Oláh Gábor utcai stadionban.

Köztudomású, a DVSC veretlenül zárta a törökországi edzőtáborozás alatti felkészülési találkozókat, de ugyanez elmondható a télen remekül erősítő Fradiról is, sőt a zöldek valamennyi meccsüket megnyerték az alapozás során. Ráadásul mindkét alakulat a bajnoki dobogóért száll harcba tavasszal, így mindenképpen érdekes meccsre van kilátás szombaton. Fontos tudnivaló, a mérkőzésre 500 és 1000 forintos árakon lehet belépőt vásárolni, a találkozó napján 9 órakor nyit a pénztár az Oláh Gábor utcai stadionban.

HBN


Forgalomkorlátozás a Loki-Fradi meccs idején
Debrecen – 2015. február 21-én, szombaton 15 órától rendezik meg a DVSC-TEVA – Ferencváros labdarúgó edzőmérkőzést. A mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében 10 órától előreláthatólag 18 óráig lezárják a Nagyerdei körút Martinovics utca és Hadházi út közötti szakaszát, mely érinti a 23Y-os autóbuszok közlekedését.