A Loki a Videoton ellen kezdené el a felzárkózást

Akt.:
Baloghékra kemény csata vár Fehérváron
Baloghékra kemény csata vár Fehérváron - © Fotó: HBN-archív
Debrecen – A Debrecen és a Vidi sem rajtolt jól a bajnokságban, mindkét együttesre ráférne a pontgyűjtés.

Igazi rangadóval zárul az OTP Bank Liga 7. fordulója, hiszen a 2015-ös bajnok Videoton a 2014-ben aranyérmet ünneplő DVSC–TEVA-t látja vendégül. A vasárnap este hét órakor kezdődő összecsapás főszereplői eddig haloványan teljesítettek a pontvadászatban, a 11. helyen szerénykedő Vidi mutatója egy győzelem és öt vereség, miközben a 8. pozíciót birtokló cívisvárosiak nyolc pontot zsebeltek be.

A székesfehérvári vezetőség nemrég megelégelte a csapat vesszőfutását, és megköszönte a francia vezetőedző, Bernard Casoni és a sportigazgató, Burcsa Győző munkáját, az alakulatot ideiglenesen Pető Tamás trenírozza, míg Burcsát Kovács Zoltán váltotta.

Ön szerint mi lesz a Videoton - DVSC-TEVA mérkőzés végeredménye?

  • Minimális különbséggel nyernek a hazaiak
  • Egy találattal lesz jobb a DVSC
  • Döntetlen
  • Fölényes Vidi-siker
  • Sok gólos debreceni győzelem

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

A két együttes 65 alkalommal csapott össze az élvonalban, az örökmérleg Loki fölényt mutat, ugyanis a hajdúságiak harmincszor diadalmaskodtak, a fehérváriak 21 meccsen bizonyultak jobbnak, míg a számsor 14 döntetlennel válik teljessé.

A két együttes az NB I–ben legutóbb tavaly októberben feszült egymásnak a Sóstói Stadionban, ekkor Kondás Elemér legénysége Kulcsár Tamás duplájával 2–1-re diadalmaskodott az addig makulátlan mérleggel rendelkező Fejér megyeiek ellen. Valószínűleg hasonló végeredménnyel most is kiegyeznének a DVSC szimpatizánsok…

HBN