A listavezető érkezik Balmazújvárosra

Akt.:
Papucsek Barnáék (középen) szeretnének ünnepelni
Papucsek Barnáék (középen) szeretnének ünnepelni - © Fotó: Matey István
Balmazújváros – Intő jel lehet, hogy a gyirmótiak az eddigi két forduló során még gólt sem kaptak a másodosztályban.

Két hazai vereséggel rajtolt az elmúlt szezonban még az NB I-ben szereplő, ám játékosállományát tekintve teljesen kicserélődött Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a második ligában.

Ismét itthon

Horváth Ferenc tanítványai ezen a hétvégén is Újvároson játszanak, ezúttal a Gyirmót FC Győr lesz a vendég vasárnap 17 óra 30 perctől. A hazaiak trénere a klub honlapjának nyilatkozott az elmúlt meccsekről és mostani esélyekről.

“Nagy különbség volt a Dorog elleni, valamint a Soroksár elleni játékunk között. Szépen lépegetünk előre, haladunk a megkezdett úton. A mérkőzés több, mint felében nagyon jól futballoztunk, aztán a kiállítás némiképp megzavart minket. Kaptunk egy gólt, és már nem volt erőnk a magunk javára fordítani a mérkőzést sajnos – fogalmazott Horváth, aki beszélt a gyirmótiakról is.

“Talán az eddigi ellenfeleink közül ők a legjobbak, legerősebbek. Sok gyors és rutinos NB I-es múltú játékossal rendelkeznek. De bízom benne, hogy erőnlétben, és játékban is tovább tudunk lépni, természetesen előre. Ami a hőséget illeti, próbálunk alkalmazkodni a hőséghez, és olyan időpontban edzeni, amikor kicsit enyhébb az idő, sajnos mást nemigen lehet tenni ellene – nyilatkozta a balmazfoci.hu-nak Horváth Ferenc.

HBN


A Balmaz pályaedzője, Szamosi Tamás bizakodó
Balmazújváros - A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő „beragadt” a rajtnál, de bíznak a csapatnál az eredményesebb szereplésben. Két hazai meccs, két vereség – ez a mérlege az első osztályból a nyáron kiesett Balmazújvárosnak az NB II-ben. A hajdú-bihari alakulat előbb a Dorogtól kapott ki 1–0-ra, majd az ...