Zene

2018.04.28. 10:48

Avicii valószínűleg öngyilkos lett

USA - A svéd DJ holttestére április 20-án találtak rá Ománban. Családjának legújabb közleménye azt sejteti, hogy önmaga vetett véget életének.

USA - A svéd DJ holttestére április 20-án találtak rá Ománban. Családjának legújabb közleménye azt sejteti, hogy önmaga vetett véget életének.

„Szeretett Timünk örök kereső volt, egy törékeny művészlélek, aki a létezés kérdéseire kereste a válaszokat. Túlteljesítő és maximalista volt, folyamatosan dolgozott és utazott, ami túl sok stresszt okozott neki” - áll a közleményben.

„Amikor abbahagyta a turnézást, egyensúlyt szeretett volna találni az életében, boldog akart lenni, és azzal akart foglalkozni, amit a legjobban szeretett: a zenével.

Folyamatosan gyötörték a létezés, az élet és a boldogság kérdései. Nem tudott továbbmenni az úton. Békére szeretett volna lelni”

- zárulnak a család sorai.

Karrierje során Avicii számos olyan egészségügyi problémával küzdött, amit a túlzott alkoholfogyasztásra lehetett visszavezetni. Akut hasnyálmirigy-gyulladása volt, 2014-ben pedig az epehólyagját és a vakbelét is el kellett távolítani. 2016-ban végül abbahagyta a turnézást, de a zenekészítést nem adta fel.

Avicii holttestét Maszkatban, Omán fővárosában találták meg. A boncolásnál nem találtak bűncselekményre utaló jeleket.


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!


[related-post post_id="3838859"]

[related-post post_id="3836196"]

[related-post post_id="3835941"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!