A Létavértes SC ’97 háza tájáról

A Létavértes – Nagyecsed mérkőzés alkalmából készült fotó
A Létavértes – Nagyecsed mérkőzés alkalmából készült fotó - © Magánarchívum
A bajnokság utolsó hazai NB III -as Létavértes – Nagyecsed mérkőzést megtekintette a DVSC  és a  Létavértes SC 97 vezetősége.

Szóba került a csapat NB II – es bajnokságba való nevezése, és ezzel összefüggésben a létavértesi Sporttelep MLSZ által előírt kötelező fejlesztése.
Az a döntés született, hogy Létavértes marad az NB III-ban, és a 2012/2013-as bajnokság megnyerését tűzi ki célul.. Ennek érdekében a csapat edzését Sándor Csabától Gyarmati András veszi át..

A csapat  augusztusi programja:
– 4-én, szombaton 17 órától Magyar Kupa döntő: Hosszúpályi -Létavértes.
– 11-én, szombaton 17 órától első forduló az Országos Magyar Kupa főtáblára való kerülésért (az ellenfél még nem ismert.)
– 18-án, szombaton 17 órától már az első bajnoki forduló.

A Megye II. osztályba feljutott Létavértes II. csapat elkezdte az edzéseket. Várják létavértesi fiatalok jelentkezését az ifjúsági és a felnőtt csapatba. Jelentkezés  a Sporttelepen, az esti órákban tartott edzések alkalmával.

Rövidesen megkezdik intenzív felkészülésüket a megyei bajnokságban szereplő női – és férfi kézilabdások is – tudtuk meg Árva Barnától, az egyesület elmökétől.

 A fotón: Szima Sándor, Herczeg András, Árva Barna, Korndás Elelmér, Szilágyi Zoltán, Mátyus Sándor, Szima Gábor és Papp Zoltán (t.b.)

Címkék: