Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.21. 15:23

Óráról-órára változik az állás a megye hét csodája játékon

<p>Az élen jelenleg a Sóstói Állatpark áll a szavazatok 9,51 százalékát begyűjtve, Nagykálló-Harangod 6,79 százalékkal a második, a laskodi református templom pedig 6,17 százalékkal a harmadik.</p>

Javában zajlik a szavazás: a beérkezett ajánlások közül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Tagozata választotta ki azokat, melyek a döntőbe kerültek, s melyek közül kikerül majd a megye hét csodája. Valamennyi döntős gyűjtögeti a szavazatokat, jelenleg az élen a Sóstói Állatpark áll: a szavazatok 9,51 százalékát begyűjtve. Nagykálló-Harangod 6,79 százalékkal a második, a laskodi református templom pedig 6,17 százalékkal a harmadik. A csengeri református templom és a nyírkarászi földvár egyaránt 4,91 százalékon áll, a nyírparasznyai görög katolikus templom ikonosztázionja eddig a szavazatok 4,38 százalékát szerezte meg. A géberjéni Jékei kripta a voksok 3,41 százalékát kapta, a rohodi református templom pedig 3,16 százalékkal áll a lista elején.

A szavazásra még közel három hét áll a rendelkezésükre, így a jelenlegi elsőkből lehetnek még utolsók, és fordítva: mindenki számára adott a lehetőség, hogy a neki legjobban tetsző, a szívéhez leginkább közel álló épített vagy természeti értékre leadja voksát a http://7csoda.szon.hu oldalon.

- Száraz Ancsa  -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!