A legszélesebb kínálat az egyetem 14 karán

A legszélesebb kínálat az egyetem 14 karán
© Fotó: unideb.hu
Debrecen – Megkezdődött a jelentkezési időszak a 2019 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek február 15-ig kell dönteniük arról, melyik egyetemen szeretnének továbbtanulni.

A Debreceni Egyetem 71 alap- és 84 mesterszakkal, 6 osztatlan képzéssel, valamint 7 felsőoktatási szakképzéssel várja a jelentkezőket.

– Intézményünk 14 karán a legszélesebb képzési kínálatot nyújtja leendő hallgatóinak. Képzéseinkkel nemcsak a tudomány új fejlődési irányait, hanem a munkaerőpiaci igényeket is követjük – fogalmazott Bartha Elek oktatási rektorhelyettes.

Romológia, alapszakon

A Debreceni Egyetem 2019 szeptemberétől 5 új képzést kínál a leendő hallgatóinak. Most először lehet jelentkezni egyebek mellett a romológia alapszakra, továbbá a kulturális mediáció és mérnöktanár mesterszakra, a vidékfejlesztési agrármérnöki MSc pedig az új tanévben már duális képzési formában is indul – írta az Unideb.hu.

HBN


Debrecen - Multifunkciós ágyak, komplex monitorrendszer, szívultrahang, digitális kapcsolat a mentőszolgálattal – tovább fejlődik sürgősségi ellátás a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában. Az ország első Sürgősségi Klinikája átvette a nappali alapellátási ügyeletet is. Az egyre gyorsabb és mag...