A legszebb karácsonyfák

Hogy melyik volt a legszebb, 2009 karácsonyára állított fa? Nos, ha picit hosszabb várakozás után is, de a zsűri meghozta a döntést, s végre fény derül arra, hogy a beküldött és a Hajdú Online-on 20 legtöbb szavazatot kapó karácsonyfa közül melyik hármat találtuk a legszebbnek, legízlésesebben feldíszítettnek. Reméljük, az értékes ajándékok kárpótolják a várakozásért a díjazottakat.

Nos, az első helyezést a 2-es számú karácsonyfa nyerte el, beküldője Fazekas Arnold (arni1976@freemail.hu) . A második helyezett a 19-es számú karácsonyfa, beküldője Nagy Melinda (melinda860328@freemail.hu). A harmadik helyezett pedig az 5-ös számú karácsonyfa, beküldője Mészáros Csaba (Debrecen, Illyés u. 100.). Nyereményüket péntek délelőtt 9 órától vehetik át szerkesztőségünkben (Debrecen, Dósa nádor tér 10.).

A nyeremények

1. helyezett: 2 éjszaka szállás 2 fő részére a zalakarosi Hotel Vénuszban (az e célra fenntartott luxus szobában), reggelis ellátással. A nyeremény tartalmazza a medence, a szaunák, a fittnessterem és az asztaliteniszterem használatát, 1 órára kerékpárkölcsönzést, valamint a szolárium, a billiárd és a jakuzzi egyszeri használatát. A nyeremény értéke: 100 ezer forint

2. helyezett: „Wellness napok” Zsóry-fürdőn. 2 éjszaka szállás 2 fő részére a mezőkövesdi Hajnal Hotelben svédasztalos reggelivel, vacsorával. A nyeremény tartalmaz személyenként 2-2 alkalommal 30 perces gyógymasszázst és a wellness részleg (szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő, sókamra, infrakabin, konditerem, billiárd, pingpong) korlátlan használatát. A nyeremény értéke: 50 ezer forint.

3. helyezett: Az Euro Miskolc utazási iroda vásárlási utalványa 33 333 forint értékben, mely szabadon felhasználható 2010-ben, az iroda saját szervezésű útjainak valamelyikére. (Az utak átlagos részvételi díja 20 000 – 50 000 forint között mozog.)