A legszebb karácsonyfák

Hogy melyik volt a legszebb karácsonyfa megyénkben? Napokon belül kiderül. Szerda este 6 órakor ugyanis lezárjuk az Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online által indított vetélkedésben a szavazást.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagyon sok ízlésesen, avagy ötletesen feldíszített fáról küldtek fotót olvasóink, így nem lesz könnyű dolga az Hajdú-bihari Napló szerkesztőiből és fotóriportereiből álló zsűrinek, amikor a 20 legtöbb voksot kiérdemlők közül kiválasztják az első három helyezett karácsonyfát, amelyeket értékes ajándékokkal díjazunk.

Addig azonban még szavazhatnak a fotókra a http://szavazz.haon.hu weboldalon, a kiválasztott kép alatti gombra kattintva.

Egy e-mail címről egy fára egy szavazat adható le. A szavazáskor egy űrlap jelenik meg, melyben becenév és e-mail cím megadása mellett meg kell adni az űrlapon olvasható, automatikusan generált hétjegyű biztonsági kódot.

A rendszer egy megerősítő levelet küld a megadott e-mail címre, a szavazat a levélben található visszaigazoló linkre kattintva adható le. Ha eddig nem tették, szerda estig még szavazhatnak az Önöknek leginkább tetsző karácsonyfára!