A legjobb nyári szexpozíciók

Sex in the Water
Sex in the Water
Szavazás – Bájos kis gyűjtés a forró nyári “szituációk” igazán mélyreható kihasználásához. Érthetően, kiemelt szerep jut az ideális hőmérsékletű, finoman öltöztető víznek…

Lássuk hát miről is beszélünk…

Lépcső a mennyországba
A szállodai medence kijárati lépcsőjén üldögélő szétterpesztett lábú hölgy kellemes meglepetés egy kellőképpen felajzott hímnek. A sok kreativitást nem igénylő pozítúra nagy mozgásteret enged a férfinak, aki kedvére tologathatja kedvesét és szerszámát
Szerelem a létrán
Ez már kicsit technikásabb. A komoly nyilvánossággal és közbotránykeltéssel járó figura szerkesztőségünk egyik kedvence lett… miközben kerekre nyílt szemű úszómesterekről kezdtünk vizionálni. A félig vízbemártott leányzó szolídan meghajol a férfi előtt aki hátulról mögéhelyezkedve pászítja helyére hímtagját. Felejthetetlen élmény. (másoknak is.)

Szexi “Spricc”
Azoknak, akik kimagasló látogatószám reményében szeretnék magukat viszontlátni egy videómegosztó honlapon csakis ezt a pozíciót javasoljuk! Legyen szó kerti spriccolóról,mezőgazdasági öntöző-berendezésről, csőtörésről vagy csak simán a fullosabb strandokon található medence előtti vízpermetezőről: Kapjanak az alkalmon! 

Ha nedves, az sikamlós
Ennek az “örökzöld” megoldásnak a zuhanyrózsa feltalálása óta nem csökken a népszerűsége. Az otthon is gyakran bekövetkező figurát, most kültéren érdemes bemutatni, így a napfürdővel vegyes zuhanyzás kellemes barnulással hálálja meg a közös fürdőzést.

Hullámfürdőzés
A hölgy kényelmes terpeszben helyezkedik el partnerén, aki a törökülésben ül a csekélyvizes partközeli részen. A hullámok ringása gyengéden segíti a “ritmust”. Így szinte “szentháromságban” egyesülhetünk Poszeidonnal…

Itt azonban nem mehetünk el szó nélkül a kiemelt körültekintés mellett. Mert a tenger, bár sokkal tisztább mint a strandok medencéi, mégis számtalan apró hegyes “hordalékkal” keserítheti meg az édes pillanatot.

Pezsgőfürdős élvezet
Mondjanak bármit, a pezsgőfürdőket a szexhez találták fel. Erősen csodálkozom, hogy nem kaphatók szexboltokban,… A fürdőkádban alkalmazható testhelyzetekre vonatkozóan nem sok értelme lenne bármit is írni, ott úgyis mindenki feltalálja magát.

Csak ne felejtsük el bekapcsolni pezsgést…

Mélyvízi kalandok
Nincs szebb férfiálom a súlytalan partnerrel való szexnél. Amihez aligha lehet hasonlatosabbat találni, mint a mélyvíz. A hullámzás segítő hatása itt különösen jól érvényesül kombinálva a legkülönbözőbb pozíciókba való forgatás lehetőségével.
A szégyellőseknek főleg ezt ajánljuk, hiszen akár egy pár méterre pancsikoló fürdőző mellett is önfeledt kielégülésben lehet részük.

Lüszi” a matracon
Végül a tuti befutó. Az optimális vízmélység keresése közben fokozatosan kanosodó férfi legszebb álmai válnak ezzel a módszerrel. A legkéjesebb tili-toli, a matracról félig lelógó hölgyet a férfi árbócára hajóztatni. A leglustább férfiaknak kitalált pozíció, igazán minimális energia-befektetést igényel és extra élvezetet biztosít.

Matracra fel matrózok!