„A legfőbb szempont a fizetés és a jó munkakörülmények”

A pénteki állásbörzén
A pénteki állásbörzén - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – „Ön szerint milyen az ideális állás?” – tettük fel a kérdést a pénteki állásbörzére kilátogató érdeklődőknek.

Rácz Martin

racz_martin

Diákmunkán eddig huszonhárom helyet próbálhattam ki, mindenhol túlterheltek minket, így számomra mindenképp fontos, hogy kényelmet nyújtson, és több szünetet hagyjanak az embernek.

Széles Levente

szeles_levente

Szoftverfejlesztőnek tanulok, éppen ezért nekem az ideális munkát az jelenti, hogy egy irodában ülök a számítógép mögött, és kódolással foglalkozom, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő.

Czirják Ádám

czirjak_adam

A legfőbb szempont, hogy jól megfizessék, és jó munkakörülményeket biztosítsanak. Emellett fontos a jó hangulat, valamint szeretném, ha nem lenne alá- és fölérendeltségi viszony, s lehetőséget nyújtanának a pályakezdőknek.

Csontos Hajnalka

csontos_hajnalka

Számomra fontos a jó fizetés, illetve az, hogy támogassák a munkába járást, ha messzebb laknék. Legyen barátságos a környezet, segítőkészek a munkatársak és a főnökség. Sokat számít a fejlődési lehetőség is.

HBN|Fotók: Matey István


Számos cég és neves előadók részvételével állásbörzét tartott a Napló a Hallban
Debrecen - A fejlődés, a jó munkakörülmények és a képzett szakemberek a munkaerőpiac mozgatórugói. Már a megnyitó előtt is számtalan érdeklődő mérte fel a Hajdú-bihari Napló állásbörzéjének a kínálatát. A vállalatok mellett oktatási intézmények is bemutatkoztak, így az elérhető munkahelyek mellet...