“A legfőbb probléma az, hogy több a 14 éves, mint a 18 éves bulizó fiatal”

Akt.:
“A legfőbb probléma az, hogy több a 14 éves, mint a 18 éves bulizó fiatal”
© Illusztráció: Derencsényi István, archív
Debrecen – Tényleg vegetál a cívisváros, miután lemegy a Nap? Nézzük, olvasóink mennyire tartják pezsgőnek a helyi éjszakai életet.

– Nem az én igényeimnek megfelelő, szerintem a legfőbb probléma az, hogy több a 14 éves, mint a 18 éves bulizó fiatal. Előbbiek pedig gyanítom, szülői engedély nélkül vannak ott. Próbálom elkerülni az olyan helyeket, ahol túl sok a kiskorú – jelentette ki Szabó Roland.


Szabó Roland Szabó Roland ©

– Bár törzs­helyem Debrecenben kon­k­rétan nincs, a város kínálata igényeimnek pontosan megfelel – mondta Orosz György.


Orosz György Orosz György ©

– Elégedett vagyok, mert szeretem, amikor egy szórakozóhelyen több korosztály is megfordul. Ez kifejezetten jellemző a törzshelyemre is. Hogy mikor bulizom, az változó. Előfordul, hogy a hétköznapokon is – osztotta meg Balogh Miklós.


Balogh Miklós Balogh Miklós ©

– Nem járok szórakozóhelyekre, a szüleim kimondottan féltenek az idegenektől. Szerintük nem biztonságos az éjszakai élet – jegyezte meg Nagy Vivien.


Nagy Vivien Nagy Vivien ©

Rózsa Patrik elégedett a lehetőségekkel. – Szinte minden este eljárok szórakozni. Kedvenc helyünkön a felszolgálás is, a társaság is kiváló – mondta.


Rózsa Patrik Rózsa Patrik ©

– Míg Spanyolországban adott a lehetőség az underground zenei klubok látogatására, itt Debrecenben sajnos ez nem megoldható. Inkább az albérletben bulizok a barátaimmal – mondta el Isaac Duerte.


Isaac Duerte Isaac Duerte ©

HBN


“Nyoma sincs a hatvanezer diáknak” – Tényleg halott az éjszakai élet Debrecenben?
Nem kérdés, Debrecen akkor lesz igazán vonzó, ha amellett, hogy kitalálja saját magát, úgy nappali, mint éjszakai programok sokaságát képes nyújtani. Hogy vélekednek erről a szórakozóhelyek vezetői? Egyáltalán, milyen a jelenlegi éjszakai élet városunkban? Utánajártunk.

hirdetés