Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.27. 13:45

Ünnep utáni nagytakarítás

<p>Nyíregyháza – Számtalan jelzés érkezett szerkesztőségünkhöz, hogy elöntötte Nyíregyházát a szemét az ünnepek után. &#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/forum.png" width="13" border="0" /></p>

Hamarosan ennek már nyoma sem marad – tudtuk meg Petró Árpádtól a Városüzemeltetési Kht. hulladékszállítási főmérnökétől, aki elmondta: a szemétszállítás december 27-étől a megszokott rend szerint zajlik majd a megyeszékhelyen.

Ezúttal a hulladékgyűjtők mellé kihelyezett szemetet is elszállítja a szolgáltató többletdíj nélkül. A szakember arra is kitért, hogy aki már idő előtt akar megszabadulni a karácsonyfájától, annak azt javasolják, hogy lehetőség szerint vigyék el a Korányi úti hulladékudvarba, vagy a szeméttároló edények mellé helyezzék el.

Petró Árpád azonban arra is felhívta a figyelmet, hogy január 6-a után sorsjegyet kapnak azok, akik a hulladékudvarba adják fölöslegessé vált fenyőfájukat. Közöttük értékes ajándékokat sorsolnak ki.

- Sipos Marianna -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!