„A látszat ellenére nem tűntem el”

Czibi Norbert
Czibi Norbert - © Fotó: magánarchívum
Budapest – A Berettyóújfaluban született, 35 éves énekes nevét a 2015-ben a TV2-n futó Rising Starból ismerte meg az ország. Az akkori tehetségkutató műsorban a zsűri és a nézők élőben, a produkció alatt döntöttek arról, hogy egy énekes továbbjusson-e a versenyben. Czibi Norbi a műsor első szériájának második helyezettje lett.

– A műsor után, szinte rögtön egy kizárólagos szerződést kötöttünk az ország egyik legnagyobb menedzsmentjével, akik a következő három évben kizárólagos lemezkiadási és koncertszervezési jogot kértek. A menedzsment az ország egyik legnagyobb slágergyárosát, Szabó Zét kérte fel a dal megírására, és meg is jelent az első önálló szerzeményem Menj tovább címmel, 2015 szeptemberében. Viszont csaknem egy éve saját kezembe vettem az irányítást – osztotta meg a Naplóval Norbi, aki jelenleg Máté Gyárfás producerrel dolgozik együtt, és nemrég jelent meg Kimondatlan című dala, dj Newikkel karöltve.

Új utakon

– Nagyon nehéz megtalálni azokat a kapukat, amelyek a sikerhez vezetnek, ráadásul az országos rádiókba új előadóként bekerülni nem egyszerű feladat.

Ha kikerül a köztudatból az ember, akkor nagyon nehéz visszakapaszkodni egy olyan világba, ahol minden arról szól, hogy milyen a külsőd, vagy hányan követnek a közösségi oldalakon. A látszat ellenére nem tűntem el, csak keményebben kell dolgoznom”

– magyarázta Norbi. A fiatal énekes elárulta: nem adja fel álmát, hogy sikeres énekes legyen, és a legújabb dala is hamarosan elkészül, Itt vagyok címmel.

ND


Czibi Norbi
Budapest, Püspökladány - Bár Mirát nem sikerült legyőznie, csalódottságát igen. Reményekkel telve várja, mit hoz számára a jövő. Interjú Czibi Norbival, a Rising Star második helyezettjével. – A döntőben vetített kis film forgatása előtt borotválkoztam, amikor Majka meglátott, rámförmedt: „leboro...

Számtalan megpróbáltatás
Debrecen - „Egyet megfogadtam a játék elején: mindig hű maradok magamhoz.” Lenyűgöző helyszín, kemény megpróbáltatások és igazi taktikai csaták jellemezték az RTL Klub idei túlélőshow-ját, ami az álomszép Fülöp-szigeteken zajlott. A debreceni Sós Fanni először nem hitt abban, hogy bekerülhet a mű...