A lakóknak nem tetszik a hajnal óta tartó állapot Győrtelken

Úgy tudni nyolc fő van kizárva lakásából a hajnalban Győrtelek belterületén felborult, veszélyes anyagot szállító kamion miatt.
Úgy tudni nyolc fő van kizárva lakásából a hajnalban Győrtelek belterületén felborult, veszélyes anyagot szállító kamion miatt. - © Fotó: Pusztai Sándor
Győrtelek – Úgy tudni nyolc fő van kizárva lakásából a hajnalban Győrtelek belterületén felborult, veszélyes anyagot szállító kamion miatt.

A mentéshez a rakományt át kell fejteni egy másik tartálykocsiba, ami ugyan elindult Lengyelországból, de még nem érkezett meg a kárhelyre. A lakosság azt is nehezményezi, hogy az átvonuló kamionok nagy sebessége veszélyt jelent számukra, a mai eset meg azt mutatja, hogy tartós kellemetlenséget baleset nélkül is tudnak okozni.

A megsérült kamionsofőr már újra a kárhelyen van, eddig úgy tudni, hogy már több százezer forintos bírságot kapott a rögzített haladási adatok miatt.Árokba csapódott egy veszélyes anyagot szállító kamion Győrteleknél

Nyíregyháza, 2013. április 23., kedd (MTI) – Árokba csapódott egy veszélyes anyagot szállító lengyel kamion kedd hajnalban a 49-es főúton Győrtelek belterületén, a baleset miatt az útszakaszt teljesen lezárták, húsz embert kiköltöztettek az otthonából – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az MTI-vel.