A kupabúcsú után jöhet egy újabb bajnoki meccs

Akt.:
Magyar Szabolcsékra (fehérben) komoly erőpróba vár hétfőn
Magyar Szabolcsékra (fehérben) komoly erőpróba vár hétfőn - © Fotó: HBN archív
Berettyóújfalu – Rangadó vár a Berettyóújfalura, hétfőn este a Dunaferrhez látogatnak Gál Istvánék.

Az élvonalbeli férfi futsalbajnokságban javíthat a Mezei-Vill, mely múlt szerdán, nagy meglepetésre búcsúzni kényszerült a Magyar Kupa további küzdelmeitől, miután 5–1-re alulmaradt az NB II-es Dunakeszi otthonában.

A Dunaújvárosi Sportcsarnokban van jelenése hétfőn 19 órától az MVFC-Berettyóújfalu gárdájának. A hazaiak nyolc kör után a negyedik helyen állnak a tabellán, négy sikerük mellett kétszer-kétszer ikszeltek és kaptak ki, ezzel 14 pontot gyűjtöttek. Turzó József tanítványai 17 egységet szereztek eddig, és a harmadik pozícióból várják az összecsapást, mérlegük öt győzelem, két döntetlen és egy vereség.

A két egylet a 2016/17-es kiírásban még nem találkozott, tavaly viszont rendre kiélezett csatákat vívtak egymással: az alapszakaszban előbb 4–4-re végeztek, majd a tavaszi szezonban 2–1-re Rábl Jánosék nyertek. A felsőházi rájátszásban aztán mindkét ütközetük alakalmával az újvárosiak kerekedtek felül, 6–4-re, aztán 3–2-re győztek. Az eddigiek alapján ezúttal is kiélezett összecsapásra van kilátás.

HBNKiestek a kupából a futsalosok

Debrecen, Berettyóújfalu – A Berettyóújfalu és a DSC-SI sem jutott be a legjobb nyolc közé a férfi futsal Magyar Kupában: az MVFC Dunakeszin szenvedett 5–1-es vereséget, míg a debreceniek hazai pályán, 6–1-re kaptak ki a Veszprémtől.
hirdetés