A Kuncz Dezső – Szemmelroth Anetta páros a hétvégén folytatná a pontgyűjtést a Rali 2-ben

A Kuncz Dezső – Szemmelroth Anetta páros a hétvégén folytatná a pontgyűjtést a Rali 2-ben
Rali. Az Országos Rali 2 Bajnokság versenyzői hosszabb szünetet követően ülnek ismét versenyautóikba, hogy szombaton Veszprémben döntsék el, ki a gyorsabb.

A bükfürdői szezonkezdeten technikai gondokkal küzdő Kuncz csak a negyedik helyen ért célba, ezúttal szeretne jóval előrébb végezni.

 

Bizakodóan

– A bő két hónap pihenő elég volt arra, hogy megtaláljuk a hibát, ami miatt nem volt elég erős a Hondánk Bükfürdőn. Szerencsére nem volt nagy gond, a hengerfejben adta meg magát egy jeladó, de ezt akkor, a húsz perces szervizben nem sikerült megtalálnunk. Most újra a régi az autó, a héten már a futóművét is voltunk állíttatni – mondta a püspökladányi versenyző.
– Imádom a veszprémi murvás pályákat, az elmúlt években viszont vegyesen szerepeltem. Tavaly mi nem mentünk itt, de előtte egy dupla defekt fosztott meg az első helytől, 2009-ben pedig sikerült nyernünk. Idén is szeretnénk maximális ponttal hazajönni, de addig még egy nagyon kemény verseny vár ránk. Ezek a szakaszok hírhedt autógyilkosok, de tavaly év végére a rendezők rengeteget finomítottak rajta, így sokkal élvezhetőbbek lettek. Állítólag most is ez a jó murva vár ránk, a futóművet is ehhez lőttük be, úgyhogy reméljük sikerül jól szerepelni – bizakodott a verseny előtt a JG2 Racing Team versenyzője.

Címkék: ,