A Főnix Csarnokba érkezik a Rómeó és Júlia

Akt.:
A Főnix Csarnokba érkezik a Rómeó és Júlia
A Főnix Csarnokba érkezik a Rómeó és Júlia - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – 2014. február 22-én Debrecenben, a Főnix Csarnokban kerül bemutatásra a Budapesti Operettszínház egyik legnépszerűbb darabja, a Rómeó és Júlia musical.

A 10 éves évfordulóját 2014-ben ünneplő produkció színpadra állítása során a Budapesti Operettszínház és a rendezvényt szervező Ív Produkció Kft. célként tűzte ki, hogy az előadás megtekintése minél szélesebb társadalmi réteg számára legyen elérhető, és a rendezvényre olyan társadalmi csoport tagjai is eljussanak, akik ezt anyagi helyzetüknél fogva nem tehetnék meg.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Társadalmi Felzárkóztatásért Felelős Államtitkárságának, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt., a Cserháti Family Kft. Debrecen McDonald’s Éttermei, az Agrosector Kft., az OutSys Szolgáltató Kft., a Vis Vitalis Alapítvány, a XID Befektetési Kft., a KEVIÉP Építőipari és Kereskedelmi Kft., a Sörpark Kft., Vitányi István országgyűlési képviselő úr, valamint Hajdúnánás város önkormányzata támogatásának és együttműködésének köszönhetően Hajdú- Bihar megyéből és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből több mint 700 hátrányos helyzetű gyermek és felnőtt térítésmentesen tekintheti meg a produkciót.

A színházi belépőjegyeket 2014. február 18-án, a Kölcsey Központban Dr. Kovács Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Társadalmi Felzárkóztatásért Felelős Államtitkára, a karitatív programot támogató vállalkozások, civil szervezetek adták át a hátrányos helyzetű gyerekeket, fiatalokat képviselő intézmények vezetői részére. A Hajdúnánáson működő Hajdúsági Gyermekvédelmi Központ számára Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere 2014. február 20-án adja át a belépőjegyeket.

– Ív Produkció –