Magyarország

2008.04.16. 09:52

Egy nap alatt kétszer ítélték el a makói férfit

<p>Egy nap alatt kétszer is bíróság elé állítottak egy makói férfit, mert engedély nélkül vezetett. Soha nem volt jogosítványa, mégis rendszeresen autóba ült - írja a Délmagyarország.</p>

Korábban már elkapták a rendőrök, akkor a bírság mellett eltiltották a vezetéstől, a férfi ettől függetlenül továbbra is vezetett. A napokban újra igazoltatták a rendőrök és jogosítvány híján bíróság elé állították.

Már az első tárgyalásra is autóval érkezett, ahol 80 ezer forint bírságot róttak ki rá. A tárgyalás után újra autóba ült. A rendőrök még akkor elkapták és még aznap visszavitték a bíróságra, ahol további 120 ezer forint büntetésre ítélték a férfit.

Az autodidakta sofőr azt mondta a rendőröknek, kénytelen vezetni, mert beteg feleségét orvoshoz kell hordania és szükség esetén újra volán mögé fog ülni. A feleség elmondta a lapnak, hogy nem tudják kifizetni a negyedmilliós büntetést, így félő, hogy a férje még börtönbe is kerül. A családfő a történtek óta csak kerékpárral jár Makón.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!