A következő úti célunk: a csodás Szilvásvárad

Akt.:
A következő úti célunk: a csodás Szilvásvárad
Kikapcsolódásra vágyik, de nem tudja hová utazzon? Szívesen menne messzebbre de nincs kedve vezetni vagy vonatozni? Akkor csatlakozzon hozzánk! Következő úticélunk a csodás Szilvásvárad!

Délelőtt fakultatív programok közül lehet választani: megtekinthető a Református Kerektemplom, mely hazánk egyetlen és Európa legnagyobb református kerektemploma; az Orbán-ház, mely a palóc népi építészet szép példája; a Ménistálló és Lótörténeti kiállítás, ahol a lipicai ló történetét lehet megismerni, illetve a ménes legszebb ménjeit lehet megtekinteni; valamint a Kocsimúzeum, ahol a szekértől a finom mívű, bőrüléses hintókig számos lóvontatású közlekedési eszköz látható. Ebéd után a legmeredekebb vonalvezetésű, és egyben a legforgalmasabb hazai kisvasúttal a Fátyolvízeséshez utazunk: az érdekes, lépcsőszerű mésztufa képződményen a fátyolosan lezúduló víz csodálatos látványt nyújt.

Bejárjuk a Bükk legszebb kirándulóhelyét, a Szalajka-völgyet, ahol a látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss, tiszta levegőt, a nyugalmat. A számos látnivaló közül a Szabadtéri Erdei Múzeum az „erdei ember” hajdani mesterségeit mutatja be, az interaktív Archeopark pedig Szilvásvárad és a Bükk hegység ősi múltját.

HBN

Időpont: 2015. augusztus 8.
Ár: 8.490 Ft/fő
Indulás: a kora reggeli órákban Debrecenből

Foglalás és fizetési határidő: 2015. augusztus 3.

Szervező: Expert-Holiday Utazási Iroda 46/780-450 (H-P 09.30-18.00); bankszámlaszám: 10918001-00000117-51320000, info@expertholiday.hu; www.megbizhatoutak.hu. Eng. szám: U-001257, adószám: 23314823-2-05.

A részvételi díj tartalmazza: az utazás, az ebéd, az erdei kisvasút költségét, az Archeopark belépőt és a csoportkísérő díját.

A díj nem tartalmazza: a fakultatív programok díját (felnőtt belépő árak: Orbán-ház: 300 Ft/fő; Lótörténeti kiállítás: 500 Ft/fő; Kocsimúzeum: 500 Ft/fő), valamint az italfogyasztást az ebéd mellé.

A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk. A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk.

További információkat a Napló ügyfélszolgálatán (Debrecen, Dósa nádor tér 10.) is kérhet.