Helyi közélet

2013.05.15. 07:56

Nézőpont: Ügyeink haszna?

<em>Híralapban gazdag vidék vagyunk: előbb trafikügyben kapta fel a Szoboszlói Színes oldalán megjelent levél hírét az ellenzéki (de csak az) sajtó, mely szerint helyi fideszes vezető arról értekezett a "még vezetőbb" párttársával, hogy kinek kellene/nem kellene koncessziót adni.</em> <strong>Szabó Katalin írása</strong>.

Híralapban gazdag vidék vagyunk: előbb trafikügyben kapta fel a Szoboszlói Színes oldalán megjelent levél hírét az ellenzéki (de csak az) sajtó, mely szerint helyi fideszes vezető arról értekezett a "még vezetőbb" párttársával, hogy kinek kellene/nem kellene koncessziót adni. Szabó Katalin írása.

A feltételezett szerző tagadta, hogy a levelet ő írta volna, noha méltányolandó elvet idéz: ne a milliárdosokat, hanem a család megélhetése érdekében pályázókat részesítsék előnyben. Tagadása erejét gyengíti, hogy tudomásunk szerint eddig nem tett feljelentést - mondjuk rágalmazás miatt. Biztosan tudjuk viszont, hogy az említett levéllel előálló Szoboszlói Színes oldalát pénteken meghekkelték.

Az újabb híralapot immár sokadszor a Bajnairól lemoshatatlan libaüggyel szolgáltatjuk. Bár Pósán László, fideszes országgyűlési képviselő a múlt héten már bejelentette, hogy egyenként kétmilliós kárpótlást kap a volt Hajdú-Bét 100 közvetlen beszállítója, mintha ez nem is lett volna, Kósa Lajos hétfői interpellációjában megkérdezte a minisztert: Milyen módon próbál megoldást találni a Kormány a kárt szenvedettek gondjaira!

Ha e politikai háborúknak végül hasznát látja sok vesztett trafikos és újabb száz kisemmizett libás, akkor nem szenvedjük hiába az acsarkodást - de jobb elfordulni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában