A kocsi csomagtartójába tették a borjút

A kocsi csomagtartójába tették a borjút
© Fotó: police.hu
Nádudvar – A rendőrök elfogták azt a három békéscsabai férfit, akik a gyanú szerint két borjút is elloptak egy nádudvari ingatlanról.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 13-án 3 óra körüli időben egy Ford típusú személygépkocsi állt meg egy nádudvari családi ház előtt. A járműből három férfi szállt ki, majd ment be a családi ház hátsó udvarára, s az ott található ólból kivittek az utcára két borjút. Az ismeretlenek az egyik jószágot betették az autó csomagtartójába, a másikat azonban otthagyták és gyorsan elhajtottak a helyszínről, mivel egy férfi meglátta őket, rájuk kiabált, és szólt a szomszédjának. Az esetről a sértett értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre indultak, azonban útközben észrevettek egy szemből nagy sebességgel közlekedő gépjárművet, amely gyanússá vált nekik, ezért azt szolgálati gépkocsijukkal követni kezdték. A Nádudvari Rendőrőrs munkatársai a Kabai utcában aztán meglátták a Ford típusú gépjárművet, amely mellett két férfi is állt, míg társuk egy borjút éppen az út melletti árok felé húzott. A három békéscsabai férfit elfogták, és előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a 20 éves N. Norbertet, a 21 éves N. Lajost és a 24 éves N. Róbertet gyanúsítottként kihallgatták. A terheltekkel szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Az állatot a rendőrök még aznap visszaadták a sértettnek.

– police.hu –
hirdetés