A Kisvárda ellen tehetik széppé az ünnepet

A Kisvárda ellen tehetik széppé az ünnepet
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Pünkösd vasárnap a remekül teljesítő újonc vendégeskedik Balmazújvárosban.

A 27. fordulót rendezik az előttünk álló hétvégén a Merkantil Bank NB II-ben, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese pünkösd vasárnapján a Kisvárda Master Good csapatát fogadja 18 óra 15 perctől a nemrég megújult, impozáns újvárosi stadionban.

Emlékezetes őszi meccs

A vendégek a másodosztály egyik kellemes meglepetésének számítanak, jelenleg a feljutást érő második helyen tanyáznak újoncként, azonban NB I-es licenc hiányában bárhol is végeznek a szezon végén, ősztől ismét ebben az osztályban szerepelnek majd.

Természetesen a házigazda újvárosiaknak sincs okuk a szégyenkezésre, hiszen kiválóan teljesítenek a tavasz folyamán és jelenleg a hatodik pozíciót foglalják el, tehát az élmezőnyben helyezkednek el.

A Balmaznak van miért visszavágnia, ugyanis ősszel 5–0-ra kapott ki Kisvárdán, egy igen csak emlékezetes meccsen, ugyanis három vendég futballista is piros lapot kapott: Kiss László, Papp Ferenc és Kónya Márk. Előbbi két labdarúgó 4-4 mérkőzésről szóló eltiltást kapott, s még a tavaszi első fordulóban sem léphetett pályára.
A legutóbbi körben keserű pirulát kellett lenyelniük a balmazújvárosiaknak, hiszen a Szeged ellen 2–1-es vereséget szenvedtek a gyulai stadionban.

A Kisvárda ellenben győzött legutóbb, a Vácot verte meg 2–0-ra.

HBN