A Királylányok tökéletes formában vannak

dobó ági, királynő
dobó ági, királynő
Dobó Ági és Kaló Jennifer egy fotózáson mutatták meg hibátlan alakjukat.

A szépségek jó barátnők lettek még a Királynő felkészítő táborában, így természetesen pózoltak együtt a kamera előtt.

– Mindenképpen a nőies, bájos énünket kell most megmutatnunk, az, hogy mennyire leszünk szexik, vagy mennyire lesz szexi ez az anyag, az igazából rajtunk múlik, nem az öltözékünkön, nagyon finom szolid fehérneműben vagyunk, nem nagyon pucsítunk – mesélte Ági.

Rutinfeladat volt a fehérneműs fotózás

Bár Jeni még csak 22 éves, már 6 éve modelkedik. Neki igazán rutinfeladat volt a fehérneműs fotózás, igaz pályafutása során nem mindig volt ilyen könnyű dolga.

– Törökországban volt az egyik legextrémebb fotózásom. Farmerkatalógust fotóztunk, forrásvízben kellett állnom hosszú órákon keresztül, namost körülbelül megfagyott a lábam, deréktól lefelé úgy éreztem, hogy egy jégcsap vagyok.

A fotózás szüneteiben a lányok csacsogtak és chips-szet majszoltak, majd mikor éppen nem egymással beszélték meg azt, hogy mennyire nem szabadna nassolniuk, telefonon pletykáltak magánéletükről. Ági barátjának nincs oka a féltékenységre:

– Biztos, hogy van benne egy egészséges féltékenység, szerintem ez kell is, de ahová lehet elviszem és együtt jelenünk meg, együtt csináljuk ezeket a dolgokat, úgyhogy nem nagyon adok arra lehetőséget, hogy férfiak közeledjenek hozzám, úgyhogy nincsen mire féltékenynek lennie.

A királylányok nagyon jól érezték magukat a fotózáson, hamar megtalálták a közös hangnemet a stábbal. Jennifer profizmusa és Ági természetessége minden bizonnyal meglátszik majd a fényképeken is.

Videó a fotózásról >>>

Forrás: www.rtlklub.hu