A kiesés ellen menekülő DVSC vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől

A kiesés ellen menekülő DVSC vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A rosszul futballozó és esélytelenül játszó DVSC szerdán este vereséget szenvedett idegenben. Úgy tűnt, a Loki elképzelés nélkül focizott, ennek következtében ki is kapott a borsodi Mezőkövesdtől.

A Debrecen nem tudta behúzni sorozatban a harmadik meccsét, kikapott Mezőkövesden. Ezúttal hétközi fordulóra került sor a labdarúgó OTP Bank Ligában, a DVSC alakulata szerdán este a Mezőkövesd Zsóry FC otthonában lépett pályára. A csapatok közvetlenül egymás előtt, illetve mögött álltak a mérkőzés előtt a tabellán, a 9. helyezett Lokit egyetlen ponttal előzte meg a házigazda.

_dsc7487
Fotó: Kovács Péter

Nem kezdődött jól a debreczeniek számára a találkozó, hiszen az exlokista, Sós Bence máris gólpasszt adott Veszelinovicsnak a hetedik percben, a kövesdi játékos Mészáros hibája után talált a hálóba. Nem ilyen kezdésre számítottunk! A bekapott gól után próbálta magát összekapni a DVSC, ám komoly helyzetekig nem jutott. Tulajdonképpen csak távoli lövésekkel veszélyeztettek Holmanék, de azok rendre célt tévesztettek.

Kínlódás

Az első játékrészben nem is tudott komoly ziccert kialakítani a Pontes-alakulat, ami azért elég komoly kritikája a gárdának. Annak a csapatnak, amelyben immáron alig található magyar játékos, de a külföldiektől meg igazi futballt nem láthat a közönség.

A második félidőben sem változott sokat a helyzet, a Loki kínlódott, de ennek az együttesnek – akár az edzőn múlik, akár nem, végül is mindegy – több tölténye egyszerűen nincs, ezt be kell látni.
Ami a folytatást illeti, kapott még egy gólt a Debrecen, majd Tőzsér egy megpattanóból egyenlített. Mindegy, ezért csak 0 pont járt.

HBN–TNA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .