A kézis lányok mentették meg a hétvégét Komádiban

A kézis lányok mentették meg a hétvégét Komádiban
Súlyos vereséggel nyitotta a hétvégét megyei II. osztályú csapatunk.

Idegenben 7-1-es vereséget szenvedtek, melyre már az sem lehet mentség, hogy a „hagyományoknak” megfelelően erősen tartalékosan vágtak neki a mérkőzésnek. Ezzel a vereségével a csapat igen nehéz helyzetbe került, innen már nagyon nehéz lesz talpra állni. A gyenge szereplés okait keresve több tényezőt is találunk, melyek közül legfontosabbak talán a csapatot sújtó sérüléshullám, a pénztelenség, és az utánpótlásbázis hiánya. Egyetlen gólunkat Tóth Ferenc szerezte, akinek ez már a 15. találata volt a szezonban. Ifi csapatunk 4-0-ás győzelmet aratott, nekik ezúton gratulálunk a szép eredményért.

Nyertek a kézis lányok

Megyei I. osztályú női kézilabdázóink hazai pályán arattak 20-14-es magabiztos győzelmet, még ha nem is indult ennyire simán a mérkőzés. Az I. félidőben kiegyenlített küzdelem folyt, a II. játékrészben sikerült magunk javára fordítani a mérkőzést. A győzelem vezéráldozattal járt,, ugyanis az 58. percben Lukácsné Fekete Katalin súlyos sérülést szenvedett, az első vizsgálatok szerint térdszalagszakadást állapítottak meg nála. Ezúton kívánunk neki mielőbbi felépülést!

Kikapott a Komádi II.

A KomádiII. csapata vasárnap hajnalban indult útnak, hogy megmérkőzzön Nyírábrány csapatával a reggel 9 órakor kezdődő mérkőzésen. Talán a szokatlan korai kezdés vagy az „akklimatizálódás” nehézségei miatt, már az első félidőben 4 gólos hátrányba kerültünk, a II. félidőben már csak kozmetikázni sikerült az eredményen, így végül 5-2-vel ért véget a mérkőzés. Csapatunk mindkét gólját Mátrai Sándor szerezte. Hullámzó teljesítményével a csapat továbbra is a középmezőnyben foglal helyet.

Mátrai Sándor