A két legerősebb magyar csapat látogat Debrecenbe

A kép a Veszprém elleni mérkőzésen készült
A kép a Veszprém elleni mérkőzésen készült - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Pénteken 18 órától a Fradi vizitál a Hódosba, míg kedden a Győr teszi tiszteletét a Loki otthonában.

Komoly megmérettetések várnak a napokban a DVSC-TVP játékosaira: a női kézilabda NB I-ben szereplő Loki pénteken 18 órától, a 20. forduló alkalmával a tabella második helyén álló FTC-Rail Cargo Hungaria együttesét fogadja. Illetve előrehozták a Loki eredetileg március 7-re kiírt Győri Audi ETO KC elleni mérkőzését is, a listavezető Győr február 25-én, kedden 18 órától vizitál a Hódos Imre Sportcsarnokban. Mindez azt jelenti, hogy öt napon belül mérkőzik meg a jelenlegi két legerősebb egylettel Varga József alakulata, mely azért harcol, hogy az alapszakasz végén benne legyen az első nyolcban.

A piros-fehérek és a zöld-fehérek legutóbb október közepén találkoztak, akkor sima, 37-26-os pesti sikerrel ért véget a találkozó. A bajnokság 19. körében az FTC a Vác csapatát fogadta, és verte 39-30-ra, ezzel szemben a DVSC a Siófok vendégeként szenvedett 28-26-os vereséget.

A Győr a Bajnokok Ligájában menetel, míg a Fradira a Kupagyőztesek Európa Kupájának negyeddöntője vár, vagyis igazi közönségcsalogató riválisok érkeznek Debrecenbe a napokban. A hajdúsági kézis lányoknak minden buzdítás elkél majd pénteken és kedden!További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek