A Kertváros lett Debrecen legjobb városrésze

A Kertváros lett Debrecen legjobb városrésze
Néhány nappal ezelőtt arra kértük olvasóinkat, hogy szavazzanak, szerintük melyik Debrecen legjobb városrésze. Zajos? Csendes? Zöld? Beton? Most kiderül, szerintetek hol a legjobb élni Debrecenben.

A szavazás érdekessége abban állt, hogy az adott városrészekre pozitív és negatív véleményt is lehetett adni, amelyek átlagából született meg a végleges sorrend. Ugyanakkor a képzeletbeli dobogó első három helyezettje között minimális különbség alakult ki.

Első helyen a Böszörményi út nyugati oldalán fekvő Kertváros végzett (200 pozitív és 175 negatív szavazattal). Gratulálunk! A második helyezést a történelmi városmag, azaz a Belváros érte el (197 pozitív és 211 negatív vokssal), míg a harmadik helyen a Kassai-, Sámsoni-, Acsádi-, Vámospércsi- és Ótemető út ölelésében elterülő Csapókert végzett (192 pozitív és 215 negatív szavazattal).

A szavazások alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy leginkább zöld környezetben szerettek élni, ugyanis a mezőny további sorrendje ( Józsa, Széchenyi-kert, Csigekert, Hatvan utcai kert, Postakert) ezt bizonyítja.

Az utolsó helyeken a Dobozi lakótelep, a József Attila-telep és a Nagysándor-telep végeztek.

Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt, hamarosan hasonlóan izgalmas szavazással jelentkezünk. A teljes végeredmény itt.