A kertbarátok büszkék az elmúlt évi eredményekre

Értékelték a múlt évet, meghatározták az ez évi célokat
Értékelték a múlt évet, meghatározták az ez évi célokat - © Fotó: Magánarchívum
Bocskaikert – A Bocskaikerti Kertbarátkör a 2016. évi tevékenységének értékelése során Nagy Mihályné elnök eredményes munkáról adott számot. Az önkormányzattal közösen szervezett „Tedd szebbé, hasznosabbá kertedet!” akció megmozgatta a településért tenni akarókat, és a négy kategóriában összesen több mint ötvenen pályáztak.

A helyezettek ajándékutalványt és minden pályázó kerti szerszámot kapott. Örültek, hogy felhívásuknak a település határain kívül is kedvező volt visszhangja.

A hazai és külföldi szakmai kirándulások, a személyes élmények mellett segítették a kollektíva még jobb összehangolódását. A község rendezvényein az elmúlt évben is minden alkalommal részt vettek, és büszkék a főzőverseny első díjas birkapaprikására, valamint a legszebben díszített sátor oklevelére.
Munkájuk elismerésének tekintik, hogy évente 8–10 százalékkal bővül tagjaik száma. A 2017. évi feladatokat a kollektíva közösen határozta meg azzal, hogy a hagyományokat folytatva az elmúlt évi eredményeket szeretnék megismételni – írta Hajdú Lajos.

HBN