A Kerekestelepen pezsegnek

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: HBN
Hajdú-Bihar – Szombaton a női és a férfi párosok, míg vasárnap a vegyes kettesek játszanak.

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség a tavalyi első idény után ismét megrendezi a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot. A második fordulót most hétvégén Debrecenben, a tavaly teljesen felújított és különböző szolgáltatásokkal kiegészített Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping területén található strandröplabda pályákon rendezik. Szombaton a női és a férfi párosok, míg vasárnap a vegyes kettesek játszanak. A versenynapokon 8 és 9 óra között is fogadnak a szervezők még nevezéseket a fürdő bejáratánál, de online is lehet nevezni ezen a linken.

Ajándékok sora

A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A nyolcfordulós bajnokságot 2014. május 24. és augusztus 31. között rendezik Hajdú-Bihar legnagyobb és legközkedveltebb strandjain. Az előkelő helyeken végzők fordulónként és az összesítést követően is értékes ajándékokat vehetnek át a Ráthonyi Kft., mint főtámogató és a Hajdú-bihari Napló, mint fő média-támogató jóvoltából. Minden fordulóban az összes résztvevő traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora – a reklámtárgyaktól kezdve az egy hetes ingyenes görögországi tengerparti apartmanokig -, így remélhetőleg a játékosok számára is kedvelt lesz a bajnokság.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei ezúttal az érmeken, kupákon kívül pénzdíjat, és az első három helyezettek nagyobb mennyiségű traubisodát nyernek.

A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság eredményei, képei és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

HBN


Folytatódik a Traubisoda strandröplabda bajnokság
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség a tavalyi első idény után ismét megrendezi a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot.