A képviselő-testület feloszlatása lesz a téma Hajdúbagoson

Szabó Lukács, Hajdúbagos polgármestere
Szabó Lukács, Hajdúbagos polgármestere - © Fotó: Kovács Péter
Hajdúbagos – Nem kisebb témában, mint a települési önkormányzat képviselő-testületének tervezett feloszlatása miatt hív össze falugyűlést csütörtökön 17 órára Szabó Lukács polgármester. A testület várhatóan pénteken dönt arról, hogy a jövőben ebben az összetételben vezetik-e tovább a települést, vagy időközi választást rendez Hajdúbagos.

A képviselő-testület tervezett feloszlatásáról hívott össze csütörtök 17 órára tájékoztató falugyűlést Szabó Lukács, Hajdúbagos polgármestere. A képviselők várhatóan pénteken döntenek a település jövőjét befolyásoló kérdésről.

– A faluvezetővel együtt héttagú képviselő-testületből négyen nem tudnak vagy nem akarnak velem együttdolgozni, ezért ők jelezték, indítványozzák a faluvezetés feloszlatását – válaszolta a Napló kérdésére Szabó Lukács, aki azzal folytatta, hogy nem ragaszkodik a polgármesteri székhez, és ha időközi választás lesz, azon nem biztos, hogy indul, még nem döntötte el. – Bár még két év van ebből a választási ciklusból, amit vállaltam, azt a rendezvénytér kivételével elvégeztem. Kihoztam a települést az adósságból, van tartaléka az önkormányzatnak, újak a középületeink, működik Hajdúbagos.

HBN