A KEK-győzelem az alaphelyzeten nem változtatott

A KEK-győzelem az alaphelyzeten nem változtatott
Hétfő este a DVSC Kézilabda Kft. vezetősége az utóbbi hetek történéseit figyelembe véve úgy döntött, hogy felmenti a munkavégzés alól az eddigi edzőpárost, Bakó Botondot és Medgyessy Sándort.

A Napló a döntés okáról kérdezte a DVSC-Korvex csapatát működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosát, Gellén Andrást.

– Úgy láttuk, hogy a régi edzőkkel nem biztosított a célkitűzéseinkből még megmaradt egyetlen eredmény elérése, azaz a bajnoki ezüstérem megszerzése. A Magyar Kupában a minimális elvárás a csapattal szemben a legjobb négy közé kerülés volt, ám ezt nem értük el, hiszen kiestünk a Dunaújvárossal szemben. A nemzetközi kupában nem voltak konkrét céljaink, de a Podgorica elleni búcsú azt jelentette, nem léptünk előre a tavalyi évhez képest, hiszen ugyanazon a szinten estünk ki, mint a Galati ellen, bár elismerem, a Buducsnoszt erősebb gárda volt a románoknál.
A Loki vasárnap a Podgorica ellen 7 gólos sikert aratott, s bár nem jelentett továbbjutást ez a diadal, mindenképpen nagyszerű győzelmet aratott a csapat. A Napló kíváncsi volt, ez a siker nem befolyásolta a vezetőség döntését? – A győzelem az alaphelyzeten nem változtatott – válaszolta Gellén András.