A keddi nap legolvasottabb cikkei

Akt.:
A keddi nap legolvasottabb cikkei
Hajdú-Bihar – Hogy eseménydús napunk volt, az nem kifejezés. Kattintsanak összefoglalónkra és Önök is meglátják!

Hármas karambol Balmazújváros határában
Balmazújváros – Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy személyt kedd délelőtt a 3316-os úton történt baleset során Balmazújváros határában.

karambol


A suli padlásáról jön a méhek támadása?
Debrecen – Debreceni méhekkel poroztatnák be az amerikai mandulafákat.

mehek


Elsőfokú riasztást adott ki megyénkre a meteorológia
Országszerte több járásra, valamint a fővárosra is másodfokú riasztást adtak ki a várható heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt kedden. Már a következő órákban heves zivatarokra, felhőszakadásra kell számítani.

vihar


Czibere: nem ismétlődhet meg a Debreceni Terápiás Ház esete
A szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint le kell vonni a tanulságokat a Debreceni Terápiás Ház ügyéből, és rendszerszintű garanciák kellenek, hogy minden esetet elkerülhessenek, amely hasonló körülmények kialakulásához vezethet.

illu


Vissza a stadionokba?! … – A Szurkolói Iroda közleménye
Szeretnénk köszönetet mondani valamennyi megyei jogú város kormánypárti polgármesterének, aki eddig tárgyalt velünk, megjelent a fórumainkon; vagy kártyamentes mérkőzésért emelte fel a hangját; vagy aki – annak ellenére, hogy maga is megszavazta a törvényt – szóvá tette az utaztatással kapcsolatos abszurditást, illetve a jegyvásárlás körül kialakult nézőriasztó jeleneteket! Köszönet a sajtó valamennyi – a problémákkal korrekten foglalkozó – munkatársának, hogy írt a valós problémákról!

stadion


Videó: Így építs légkondit 2200 forintból
Megpusztulsz a hőségben, de nincs pénzed légkondira? Mutatunk egy príma megoldást, amivel 10 perc alatt, nagyjából 2200 forintból össze tudsz dobni egy működő légkondit.

legkondi