A keddi események gyűjtőhelye

Akt.:
A keddi események gyűjtőhelye
Hajdú-Bihar – Megtudtuk mit várhatunk Debrecen idei költségvetésétől, körbeutaztuk egy perc alatt a várost, a Buda Cash-botrány kapcsán kérdezősködtünk a brókercég helyi irodáján, kiderítettük, hogy hamarosan jeles sporteseményekre kerül sor a cívisvárosban és szépen kidolgozott, öltönybe bújtatott férfitesteket nézegettünk a testépítők fotózásán. Egy kimerítő nap összefoglalója.


A Kertváros lett Debrecen legjobb városrésze
Néhány nappal ezelőtt arra kértük olvasóinkat, hogy szavazzanak, szerintük melyik Debrecen legjobb városrésze. Zajos? Csendes? Zöld? Beton? Most kiderül, szerintetek hol a legjobb élni Debrecenben.

kertvaros


„Kétajtós szekrények” öltönyben
Debrecen – Magyarország első testépítő öltönyfotózására került sor hétfőn este a debreceni Cutler Gymben, a személyre szabott ruházatot olyan hazai bodybuilder-legendák viselték, mint a világbajnok, illetve vb-helyezett Vörös Zoltán, Tóth Dániel, Nagy Levente, Kathi Béla, Bohos Kornél és Jenei István.

öltöny


Videó: Utazza körbe Debrecent 1 perc alatt!
Most megtudhatja, milyen érzés lehet villamosvezetőnek lenni.

video


Kiegyensúlyozott és gondoskodó
Debrecen – Csütörtökön tárgyalja a képviselő-testület az idei költségvetés tervezetét.

polgimester


Fogad a debreceni Buda-Cash
Debrecen – Amíg a Buda-Cash budapesti központját a rendőrség lezárta, addig a debreceni fiókba gond nélkül bejutottunk kedd délután, miután bejelentkeztünk a kaputelefonon.


A kölcsönös egymásra találás jegyében
Debrecen – Második alkalommal rendezték meg a Debreceni Egyetem Műszaki Karán a műszaki állásbörzét.

allasborze_


Eb és vébé a cívisvárosban
Debrecen – Dörzsölhetik a tenyerüket a kosárlabdázás kedvelői, hiszen két világeseménynek is házigazdája lesz a cívisváros a közeljövőben: június 4-től 7-ig a Nagytemplom előtti téren rendezik a 3×3 U18-as világbajnokságot, majd tíz nap múlva, 17-től 21-ig a Főnix Csarnok ad otthont a női Európa-bajnokság egyik középdöntős csoportküzdelmének.