A karambolok napja volt a szerda

Akt.:
A karambolok napja volt a szerda
© Illusztráció: Matey István, archív
Hajdú-Bihar – A 35-ösön, a 48-ason és a debreceni Knézich utcánál is történt baleset. Ügyeleti hírek.

Személyautó és kisteherautó ütközött össze tegnap délután Debrecenben, az Őz és a Knézich utca kereszteződésében. A teherautó az oldalára borult, vezetője megsérült. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik a járműveket átvizsgálták és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat a kisteherautó vezetőjét kórházba szállította, ezután a tűzoltók a kézi erővel a kerekeire állították vissza a járművet.

k8Fotó: katasztrófavédelem

Debrecen külterületén a 35-ös számú főúton egy kisbusz karambolozott egy személyautóval. A buszon tizenheten utaztak, ők nem sérültek meg, és a személyautó vezetője is sértetlenül szállt ki az autójából. A debreceni hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végezték el, majd szétválasztották a járműveket.

Bánk és Létavértes között egy akácfa nyolcméteres ága lehasadt, és az úttestre dőlt. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágat.

Egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott Debrecenben, a 48-as számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik az autót áramtalanították, a helyszínt pedig biztosították, amíg az áramszolgáltató szakemberei a károk felmérést elvégezték.

Villám csapott egy lakóház kéményébe tegnap kora este Egyeken, az Ady Endre utcában. A egyeki önkormányzati tűzoltók dugólétrán át kéziszerszámok segítségivel a sérült kéménytéglákat eltávolították, a cserepeket visszaigazították – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A megyénkben szolgáló mentők az elmúlt 24 órában 231 feladatot látott el.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos és egy könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akik közül négy főt tetten értek, kettőt pedig körözés alapján. A rendőrök tizennyolc személyt állítottak elő, köztük öt főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.


Illusztráció
Hajdú-Bihar - Kihúzós létrát vetettek be a tűzoltók. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Hatvan körbála égett tegnap délben Debrecenben, a Nagy Mihály kertben. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Munkájukat egy erőgép is segítette. A tűz során nagyobb anyagi...Sporthírek