A karácsonyi hangulat biztosan garantált a Nagytemplomban!

Debrecen – Három héten át szenzációsnak ígérkező előadásokat láthat a közönség a Nagytemplomban.

A tizedik Nagytemplomi Adventi Koncertek programjaként Magyarország méltán híres zenészei „öltöztetik a rajongók lelkét karácsonyi köntösbe

Közös ünneplés

December 4-én, 19 órától Rúzsa Magdi és Presser Gábor mutatja be Angyal mellettem című produkcióját. A két fenomén először egy tehetségkutató műsorban találkozott: Presser a zsűri tagja, míg Rúzsa Magdi az egyik versenyző volt. A debreceni előadás során elsősorban ketten szórakoztatják majd az érdeklődőket, rajtuk kívül három hangszeres művész is igyekszik elkápráztatni a publikumot.

Születésnap

Egy héttel később Nyári Károly zongorajátéka, illetve énekhangja tölti be a Nagytemplomot. A „White Christmas” nevet viselő koncert során olyan közismert ünnepi slágerek csendülnek fel, mint a Jingle Bells vagy a Silent Night.

Charlie, vagyis Horváth Károly 70. születésnapját országos turnéval kívánja felejthetetlenné tenni; december 18-án érkezik a cívisvárosba. A Nézz az ég felé! elnevezésű műsorban a Liszt-díjjal is kitüntetett énekes rajongóival ünnepelheti a kerek évfordulót. Charlie vendége a tehetséges Veres Mónika Nika lesz.

HBN