A jövő ruhaápolási trendje

Akt.:
Új dimenzió a háztartásban
Új dimenzió a háztartásban - © Fotó: AFP
Las Vegas – A ruhaápolási technológia terén alkotott legfrissebb innovatív megoldásokat mutatták be.

Amikor ruháink ápolásáról, tisztán tartásáról és megóvásáról beszélünk, szinte csak egy mosógép, egy folttisztító meg egy vasaló jut eszünkbe. Ehhez gondoljunk még hozzá egy szekrényt is, ami nemcsak gyönyörű, hanem hasznos is.

Az LG a 2019-es CES-en, a világ egyik legnagyobb technológiai kiállításán mutatta be új, forradalmi készülékeit. Egyik modellje, a fekete, tükröződő üvegajtóval felszerelt újdonság a szakkiállítás legjobb innovációinak járó díját (CES Innovation Awards) is kiérdemelte. A prémium, fekete tükörajtóval felszerelt „okosbútor” gőztechnológiája az allergének és baktériumok több mint 99,9 százalékát képes eltávolítani a textíliákból, így mindig tökéletesen tisztán tartja a gardróbban tárolt ruhaneműket. A közvetlenül a ruhákra permetezett forró gőz semlegesíti a kellemetlen szagokat, miközben a mozgó ruhaakasztó gyengéd rázással egyenesíti ki az anyagszálakat, a kíméletes szárítás funkció pedig gyorsan és alaposan távolítja el a nedvességet.

Még vasal is

A hőszivattyús szárítás azzal csökkenti az energiafelhasználást, hogy a készülék belsejében lévő forró, párás levegő hőjét újra felhasználja. Az üvegajtóba szerelt nadrágélvasaló tiszta, rendezett megjelenést kölcsönöz a nadrágoknak, hiszen eltünteti a gyűrődéseket, és tökéletesen pontos élt simít a nadrágszárra, vasaló használata nélkül.

HBN


A gyárból kikerülő víz tisztított, iható minőségű
Vietnám - Egy cég bebizonyította, hogy nem muszáj tönkretenni a bolygót a ruhagyártással. Első hallásra furcsának tűnhet, hogy egy szocialista országban gyártják a világ egyik legkörnyezetkímélőbb farmernadrágját. Vietnam ráadásul harcolt is az amerikaiak ellen, emellett pedig még mindig viszonyl...