A jól működő kapcsolatok titka

Pál Feri
Pál Feri - © Fotó: archív
Debrecen – A népszerű Nyitott Akadémia sorozat keretében május 21-én sokak kedvence, Pál Feri érkezik a Lovardába.

A népszerű pap és mentálhigiénés szakember ezúttal a tartósan jól működő kapcsolatok titkaiba vezeti be a hallgatókat, A magánytól az összetartozásig címmel. Az előadást országszerte vastapssal köszöni meg a közönség.

Nem működik magától

Érdemes végre leszámolni azzal az illúzióval, hogy egy jó párkapcsolat „magától működik”. Magától ugyanis nem működik semmi – még a testünk sem. Ha elhanyagoljuk, akkor legyengül, sebezhetővé válik, megbetegszik. Nincs ez másképp a kapcsolatokkal sem, ezekért is folyamatosan dolgozni kell, ha nem akarjuk egyszer csak azon kapni magunkat, hogy valami megváltozott, elromlott, kiüresedett. De mire kell figyelnünk? Melyek azok a korai jelek, amelyek távolodásra utalnak, és mit tehetünk azért, hogy nehézségek idején is meg tudjuk őrizni az összetartozásunkat, és ne inkább a szeretői kapcsolat vagy a szakítás mellett döntsünk? Egyáltalán: miért érdemes?

Ízelítő a praktikákból

Ma már a kutatásoknak köszönhetően rengeteg információ áll rendelkezésünkre minderről. Jóval több, mint amennyi benne van a köztudatban. Gazdag tudásanyag és praktikus eszközök sokasága kínálja magát. Ezekből ad ízelítőt Pál Feri, a tőle megszokott élményszerű stílusban.

HBN
hirdetés