A Jobbik növelné a rendőri jelenlétet a strandokon

Budapest, 2012. július 5., csütörtök (MTI) – A Jobbik fővárosi szervezete felszólította a rendőrséget, tartsanak fokozottabb ellenőrzést a strandok területén és azok környékén, hogy megakadályozzák a tolvajok tevékenységét, illetve segítsék a tisztességes állampolgárok nyugodt pihenését.

 

Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője, a bűnmegelőzési és közbiztonsági bizottság alelnöke az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: a rendkívüli meleg hatására a fővárosi strandok telt házzal üzemelnek, a nagy tömeg vonzza a tolvajokat, a fürdőzők pedig nem tudnak folyamatosan az értékeikre figyelni, így a törölközővel leterített táskák a portyázó bűnözők számára az egyik legkönnyebb prédák.

A Jobbik budapesti szervezete üdvözli a rendőrség új, kerékpáros és lovas állományának szolgálatba állítását, azonban felhívja a rendőrség figyelmét arra, hogy ne csupán a biciklisek szabálytalanságaira, hanem az egyre jobban elszaporodó kerékpárlopásokra és egyéb értékek eltulajdonítására is fokozottabban figyeljenek.

 

 

bhnn \ bám \ gry

 

MTI

Címkék:


További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek