A Jobbik dunaújvárosi elnöke váltja Novák Elődöt a parlamentben

Budapest, 2016. július 12. Farkas Gergely, a Jobbik frakcióvezető-helyettese (b) sajtótájékoztatót tart az Országgyűlés Irodaházában 2016. július 12-én, amelyen bejelentette, hogy Pintér Tamás, a Jobbik dunaújvárosi elnöke (j) veheti át ősszel az Országgyűlésből távozó Novák Előd parlamenti mandátumát.
Budapest, 2016. július 12. Farkas Gergely, a Jobbik frakcióvezető-helyettese (b) sajtótájékoztatót tart az Országgyűlés Irodaházában 2016. július 12-én, amelyen bejelentette, hogy Pintér Tamás, a Jobbik dunaújvárosi elnöke (j) veheti át ősszel az Országgyűlésből távozó Novák Előd parlamenti mandátumát. - © MTI Fotó: Balogh Zoltán
Budapest – Pintér Tamás, a Jobbik dunaújvárosi elnöke veheti át ősszel az Országgyűlésből távozó Novák Előd parlamenti mandátumát.

Az ellenzéki párt elnökségének erről szóló döntését Farkas Gergely, a Jobbik parlamenti frakcióvezető-helyettese ismertette kedden, Budapesten sajtótájékoztatón.

Pintér Tamás azt mondta, hogy eddigi önkormányzati munkájához hasonlóan a parlamentben is elsősorban a korrupciós ügyek felgöngyölítésére koncentrál, emellett kiemelt figyelmet fordít a munkavállalói érdekek védelmére és a szakképzés fejlesztésére is. Céljai között említette Dunaújváros és környékének segítését is, így például azt, hogy a Dunaferr több száz dolgozója ne veszítse el munkahelyét.

Pintér Tamás úgy fogalmazott, munkájával összességében a Jobbik nemzeti néppárti törekvéseit kívánja támogatni a kormányra kerülés érdekében.

Farkas Gergely közölte, a Jobbik elnöksége többkörös személyes meghallgatások után választotta ki a 35 éves Pintér Tamást, aki mérnök-informatikusi és igazgatásszervezői felsőfokú végzettséggel rendelkezik, és középiskolában tanít.

Emlékeztetett, hogy Novák Előd mandátuma hivatalosan augusztus végén szűnhet meg, Pintér Tamás pedig a parlament őszi ülésszakának kezdetén, várhatóan szeptember közepén foglalja el helyét a Jobbik képviselőcsoportjában.

– MTI –
hirdetés