A játszótérnél mutogatta magát a fényesudvari szatír

Akt.:
A játszótérnél mutogatta magát a fényesudvari szatír
© Fotó: HBN arhív
Debrecen – Szeméremsértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányság R. Miklós ellen, akit a nyomozók őrizetbe vettek, mert önkielégítést végzett egy játszótéren.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 6-án 12 óra 50 perc körüli időben Debrecenben, a Fényesudvarban található játszótér egyik padján egy fiatalember szeméremsértő módon mutogatta magát az ott játszó gyerekeknek, illetve önkielégítést végzett. A fiúra hiába szólt rá az egyik gyermek édesanyja, ő folytatta a cselekményt, majd a közeli buszmegálló irányába távozott. A nő ekkor szólt az élettársának, aki a buszmegállóban kérdőre vonta az ismeretlen fiatalembert. Az esetről történt bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök a 18 éves R. Miklóst elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –