A huligánok beveszik Debrecent

A huligánok beveszik Debrecent
© Fotó: HBN
Debrecen – A népszerű Hooligans zenekar – rajongók nagy örömére – végre újra Debrecenben koncertezik: június 5-én este a Lovardában csapnak a srácok a húrok közé.

Jövőre ünnepli huszadik születésnapját a Hooligans zenekar, melynek dalait minden korosztály ismeri Magyarországon, gondoljunk csak olyan számokra, mint a Legyen valami, a Hotel mámor, a Királylány vagy az Aladdin.

A zenekar két emblematikus alakja, a dobos Kiss Endi és a gitáros Tóth Tibi már gyerekkorukban a színpadra vágytak, óvodás korukban álltak össze és nyolc évesen adták első koncertjüket a szerencsi úttörőházban. A Hooligans megalapításáig több zenekaron át vezetett az út, míg 1996-ban hivatalosan is megszületett a mai napig aktív együttes, melynek tagjai tizennégy lemezzel a hátuk mögött készülnek a jubileumra. Mivel a zenészek lételeme a koncertezés, idén év elején turnéra indultak a huligánok, melynek jövő hét pénteken debreceni állomása a Lovardában lesz.

A pörgős bulik mellett a srácok az új, a 2016-os évfordulóra tervezett lemezanyagon dolgoznak, sőt már azt is bejelentették, hogy a régóta várt Hooligans-könyv fogja összefoglalni az átbulizott két évtizedet.

HBN-SzL


A debreceni koncertre jegyek elővételben a Napló-székházban, a BestFM szerkesztőségében, a Lovardában, a Tourinformban, az IBUSZ és Földkörüli Utazás debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Líra könyváruházban, a Libri könyvesboltban és az OTP Travel Silvernél válthatók.

Címkék: , ,hirdetés