A Hotel Lycium****-Kölcsey Központ Nagytermében idén is szenzációs szilveszteri vacsoraesttel köszöntik majd az új évet

Akt.:
A Hotel Lycium****-Kölcsey Központ Nagytermében idén is szenzációs szilveszteri vacsoraesttel köszöntik majd az új évet
A Hotel Lycium**** – Kölcsey Központban szilveszterkor is különleges programokkal, élőzenével, újdonságokkal és értékes tombolanyereményekkel várják a vendégeket. A nívós esemény sztárvendége ezúttal Bebe lesz.

Az exkluzív svédasztalos vacsora ételsorát a Hotel Lycium**** kiváló új séfje, Pataki Zsolt állította össze, amely hagyományos szilveszteri ételeket, különleges ínyencségeket, és éjféli gazdagító fogásokat is tartalmaz.

A szervezők természetesen ebben az évben sem feledkeznek el a gyermekek szórakoztatásáról: fergeteges szilveszteri Miki Mini Partyval, valamint izgalmas gyerektombola nyereményekkel varázsolják el a kisebb lurkókat, a nagyobbak pedig a Junior VR sarokban hódolhatnak majd kedvenc időtöltésüknek.

A Valcer táncstúdió táncosainak tüzes latin táncshow-ja, valamint a vendégek körében az elmúlt évben is igen nagy népszerűségnek örvendő szilveszteri fotósarok fűszerezi majd a programkínálatot.

A tombola értékes fődíja egy kétéjszakás, 2 fő részére szóló 4 csillagos belföldi wellness hétvége lesz.

Az élőzenét és a kitűnő hangulatot az est folyamán a Silver Moon zenekar biztosítja, a tűzijátékot pedig a Kölcsey Központ tetőteraszáról tekinthetik meg az óévet búcsúztatók.

Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató reméli, hogy az előző évek résztvevői közül többeket visszatérő vendégeként köszönthet majd a Hotel Lycium csapata.

Az est részvételi díja: 17 900 Ft/fő
Jelentkezés: 52/506 600, hotel@hotellycium.hu
Bővebb információ>> www.hotellycium.hu

– PR cikk –