Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.07. 13:18

Súlyos baleset Nyíradony és Balkány között

<p>Nyíradony, Balkány - Mentőhelikoptert kellett hívni ahhoz a 35 éves nőhöz, akit egy kamion gázolt el szerdán koradélután Nyíradony és Balkány között. <dia width="850" height="630" alt="Súlyos baleset Nyíradony és Balkány között 2007.11.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/S_lyos_baleset_Ny_radony__s_Balk_ny_k_z_tt_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Súlyos baleset Nyíradony és Balkány között 2007.11.07." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/balkanymozi_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

A helyszíni információk szerint Nyíradony felől tartott Balkány irányába egy kamion szerdán koradélután. A két település közötti területen a sofőr egy, az út szélén álló kamiont került ki.

Az álló kamion vezetője élettársával beszélgetett, s a hölgy az út túloldalán lévő házukhoz szaladt valamiért, amikor lelépett az útra és az érkező kamion elütötte.

A hölgyet mentőhelikopter vitte a nyíregyházi kórházba, a baleset körülményeit a nyírbátori rendőrök vizsgálják.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!