A helyi zenészek koncertjeinek nagyfogyasztója – a Campus Gyarmati Anett szemével, szívével

Akt.:
Gyarmati Anett
Gyarmati Anett - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A Campus Fesztivál azért különleges, mert sok zenész barátomat hallhatom akció közben egyetlen helyszínen – mondta el a Naplónak Gyarmati Anett (a Csicseri és Borsó énekesnőjeként, fúvósaként ismerhetik sokan).

Ő „helyben futott” a Skafunderz koncerten, ugrált a Kuttyán, végigénekelte Szabó Balázs Bandájának fellépését, ismerősként kacsintott fel a színpadra az ott álló Bordó Sárkány Régizene Rend, valamint a Párdon tagjaira és nem hagyja ki szombaton sem a LED-et, sem a Dr. Valter Blues Társasága buliját.

Palya Bea és a slammerek csütörtöki produkciója mélyen érintette benne nem csak a nőt, hanem az énekest és a hétköznapi érző embert is, mint mondta, hosszú időn át emlegetendő élményt szerzett. „Zenei inspirációk gyűjtésére is remek alkalom ez a fesztivál. Alig várom a Parno Graszt produkcióját, mert a Csicseri és Borsó legújabb dalaiba szeretnénk folkos elemeket csempészni.”

A Campust a születésétől követő debreceni énekesnő egy hűsítő emlékét is elmesélte a civil faluban ülve, ahol a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda sajtószóvivőjeként segíti a fogyasztóvédelmi kérdésekkel hozzá fordulókat. „Gyermekzenekar lévén a fellépéseinken általában málnaszörppel, teával fogadnak minket, ám két éve a Campus Vitéz László Pódiumán egy hűtőnyi sörrel vártak a szervezők. Meglepő és kedves gesztus volt, amit – szigorúan a produkció után – nem is utasítottunk vissza.”

HBN